Συνεχίζονται οι έρευνες από το Λιμενικό Σώμα στην θαλάσσια περιοχή της Νέας Καλλικράτειας για τον εντοπισμό του 62χρουνου ψαρά.
Όπως έγινε γνωστό, είχε πάει με την ξύλινη βάρκα του γύρω στις 18.00 για ψάρεμα και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.
Στην περιοχή μετά την ενημέρωση έσπευσαν αρχικά ένα (01) περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., έξι (06) αλιευτικά σκάφη και δύο (02) παραπλέοντα πλοία, ενώ λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, δεν κατέστη δυνατή η απογείωση ελικοπτέρου.
Από πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή ερευνούν δύο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα (01) Α/Κ σκάφος, ένα (01) Φ/Γ πλοίο καθώς και ένα (01) Δ/Ξ, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.
Παράλληλα, πρόκειται να καταδυθεί για έρευνες της εν λόγω θαλάσσιας περιοχής κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας