Στον Ολυμπιακό έχουν δείξει από νωρίς πως θέλουν να διατηρήσουν τον κορμό της περσινής ομάδας και έτσι ανακοίνωσαν την επέκταση του συμβολαίου της Ελληνίδας γκαρντ, Πηνελόπη Παυλοπούλου.
Η παίκτρια των «ερυθρόλευκων» σε δηλώσεις που παραχώρησε ανέφερε πως πιστεύει ότι του χρόνου η ομάδα θα είναι ακόμα καλύτερη και πως θα δώσουν τα πάντα για να μείνει στην κορυφή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Πηνελόπη Παυλοπούλου και η Ελληνίδα γκαρντ θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στις νταμπλούχες Ελλάδος.
Στη δήλωσή της στο olympiacossfp.gr η Πηνελόπη Παυλοπούλου τόνισε: «Πρόκειται για μία πολύ ευχάριστη εξέλιξη στην ζωή μου και την καριέρα μου. Καταφέραμε πάρα πολλά τον προηγούμενο χρόνο με τον Ολυμπιακό, κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, το κύπελλο και παίξαμε στην Ευρωλίγκα.
Πιστεύω ότι θα είμαστε ακόμα καλύτερες φέτος και ελπίζω να ανεβάσουμε κατακόρυφα την απόδοσή μας. Είμαι ενθουσιασμένη για την δουλειά που κάναμε πέρσι με τους προπονητές και είμαι πεπεισμένη πως έχουμε να δώσουμε πολλά περισσότερα για να μείνει η ομάδα μας στην κορυφή»».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.