Μπορεί το σημαντικότερο όλων να είναι η συμμετοχή της Ζενίτ μέσω wild card στην επόμενη Euroleague, όμως υπήρξαν και αλλαγές στους κανονισμούς των αγώνων.
Πιο συγκεκριμένα επανέρχεται το τζάμπολ με το κλασικό βελάκι να μας.. χαιρετάει, ενώ οι τεχνικές ποινές δεν θα λογίζονται ως φάουλ.
Αναλυτικά αποφασίστηκε για τη σεζόν 2019-20 οτι:
-Επιστρέφει το τζάμπολ και αντικαθιστά τα «βελάκια» των κατοχών μέσα στο παιχνίδι.
-Μια ομάδα θα έχει επίθεση 24 δευτερολέπτων από το κέντρο του γηπέδου, όταν και εφόσον ένας από τους παίκτες που θα βρίσκονται στο τζάμπολ θα κάνουν παράβαση, στο πρώτο δεκάλεπτο ή στην παράταση.
-Οι τεχνικές ποινές στον προπονητή, στον πάγκο ή ακόμα και σε κάποιον παίκτη δεν θα χρεώνονται ως ομαδικά φάουλ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.
Μετά τη Λεβερκούζεν στο Champions League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.