Θεσσαλονίκη: Έγραψαν «Ελλάδα σκάσε» με σπρέι στο άγαλμα του Αριστοτέλη
Συνθήματα με σπρέι στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη και στο άγαλμα του Αριστοτέλη που βρίσκεται στο σημείο έγραψαν αντιεξουσιαστές που βρέθηκαν στο σημείο το περασμένο Σάββατο.
Συνθήματα με σπρέι στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη και στο άγαλμα του Αριστοτέλη που βρίσκεται στο σημείο έγραψαν αντιεξουσιαστές που βρέθηκαν στο σημείο το περασμένο Σάββατο.
Μεταξύ άλλων, όπως αναφέρει το thestival.gr, έγραψαν «Ελλάδα Σκάσε» και «Ότι αγαπήσαμε σε αυτό τον τόπο ήταν πάντα εναντίον του».

Να σημειωθεί πως οι αντιεξουσιαστές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους, προκειμένου να αποτρέψουν την διεξαγωγή του Straight Pride.

- Ηλεία: Με λευκά μπαλόνια αποχαιρετούν τον 13χρονο που σκοτώθηκε με πατίνι
- Πώς αμείβονται όσοι εργάζονται την Πρωτομαγιά
- Πρεμιέρα της Εθνικής πόλο γυναικών στο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Η ιστορία του διαμαντιού Koh-i-Noor: Ο Μαμντάνι θα ζητήσει από τον Κάρολο να το επιστρέψει
- Τουρκία: Αγριογούρουνο έτρεχε σε πολυσύχναστο δρόμο – Τραυμάτισε τρία άτομα
- Η ΝΔ που επιτίθεται ανοίκεια στην ευρωπαϊκή εισαγγελία κατηγορεί την αντιπολίτευση για «άρρωστο κλίμα»
- Σκύλος και φαγητό: Ποιες είναι οι αιτίες που «ξεχειλίζει» από ενθουσιασμό. Θα σας εκπλήξουν!
- Θρίλερ σε bulk carrier στον Κόλπο του Άντεν: Drone με πυρομαχικό 50 κιλών εξουδετερώθηκε εν πλω σε επιχείρηση 12 ωρών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442