Ο Μπροκ Μότουμ αποχώρησε από την Αναντολού Εφές μετά από δύο χρόνια, με την πρωταθλήτρια Τουρκίας να ανακοινώνει το διαζύγιο με τον Αυστραλό φόργουορντ
Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του τουρκικού πρωταθλήματος, ο Μπροκ Μότουμ άνοιξε την πόρτα της εξόδου από την Αναντολού Εφές, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να τον ευχαριστεί για την προσφορά του και να του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Ο Αυστραλός πάουερ φόργουορντ, που ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι θα φύγει από την πρωταθλήτρια πλέον Τουρκίας, αποχαιρέτησε τη φιναλίστ της εφετινής Euroleague μετά από δύο χρόνια θητείας.
Ο Μότουμ, ο οποίος πιθανότατα θα συνεχίσει στην Ισπανία και την Βαλένθια, είχε μέσο όρο τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Euroleague 6.5 πόντους και 1.8 ριμπάουντ.
Tüm emeklerin ve mücadeleci karakterin için teşekkürler Brock! Yeni takımında başarılar! 💪🏻
Thanks for your all effort and having a character of a fighter, Brock! Wish you success in your new team! 💪🏻 pic.twitter.com/kane0EvEjK
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Με χρόνο 19.67 στα 18 του χρόνια, ο Αυστραλός σπρίντερ καταρρίπτει το παγκόσμιο ρεκόρ Κ20 και στέλνει μήνυμα ότι η επόμενη εποχή του στίβου έχει ήδη ξεκινήσει.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις που έκανε προέτρεψε τα παιδιά να επικοινωνούν όσο το δυνατόν περισσότερο με τους γονείς τους, εξηγώντας πως ο ίδιος δεν το έκανε όσο θα ήθελε τον τελευταίο καιρό.
LIVE: Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ για την 31η αγωνιστική της La Liga.