Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κιάνου Ριβς γίνεται viral (και) για τον τρόπο που ποζάρει με θαυμάστριες

Ο Κιάνου Ριβς γίνεται viral (και) για τον τρόπο που ποζάρει με θαυμάστριες

Ο διάσημος ηθοποιός, Κιάνου Ριβς δεν αρνείται να φωτογραφηθεί με τις θαυμάστριές του, ωστόσο προσέχει πολύ και σε κάθε φωτογραφία...

Ο Καναδός ηθοποιός και μουσικός Κιάνου Ριβς εκτός από σούπερσταρ του Χόλιγουντ θεωρείται πλέον και ειδικός στο να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό δίπλα σε γυναίκες, χωρίς να τις αγγίζει.

Ο διάσημος ηθοποιός, δεν αρνείται να φωτογραφηθεί με θαυμάστριές του, ωστόσο προσέχει πολύ και σε κάθε φωτογραφία, το χέρι του βρίσκεται σε απόσταση εκατοστών πίσω από τις γυναίκες, χωρίς να το τοποθετεί στη μέση ή την πλάτη τους.

Πρόσφατα μάλιστα χρήστης των social media δημοσίευσε στο Twitter ένα κολάζ φωτογραφιών με τον ηθοποιό να στέκεται δίπλα σε γυναίκες για να φωτογραφηθεί και παρατήρησε ότι ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς ταινιών «John Wick»,  στην πραγματικότητα δεν τις αγγίζει στην πλάτη ή στους ώμους όταν ποζάρει.

«Ζούμε στην εποχή του κινήματος #MeToo  και προσέχει να μην τοποθετεί το χέρι του όπου δεν πρέπει»  σχολιάζει σχετικά, δημοσίευμα του Zeit Magazin.

Σε αρκετές φωτογραφίες με θαυμάστριες φαίνεται απομονωμένος, έχει τα χέρια στις τσέπες, κρατά αποστάσεις, αναφέρει το δημοσίευμα.

Πολλοί είναι οι θαυμαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που επικροτούν τη στάση του ηθοποιού: “Ένας πραγματικός κύριος” τον χαρακτηρίζουν θαυμαστές του στο Facebook, ενώ άλλοι επισημαίνουν ότι είναι απλώς ευγενικός.

https://www.instagram.com/p/BySbNeTgTVG/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/ByYJV5mgwPB/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/By20T2zgymB/?utm_source=ig_web_copy_link

Υπάρχουν και άλλοι που σχολίαζουν πως ο Κιάνου Ριβς δεν ακουμπά τους άλλους γιατί σέβεται την ιδιωτικότητά τους και ότι δεν πρόκειται για αντίδραση στο κίνημα #MeToo.

«Ο Κιάνου Ριβς έχει την απίθανη δύναμη να σε κάνει να αισθάνεσαι ότι αγκαλιάζεσαι, χωρίς να σε αγγίζουν» έγραψε χαρακτηριστικά στα social media, θαυμαστής του διάσημου ηθοποιού, ενώ άλλοι δημοσίευσαν φωτογραφίες του από την πρόσφατη περιοδεία για την προώθηση της ταινίας «John Wick: Chapter 3 – Parabellum» στις οποίες η Χάλι Μπέρι του κρατά του μπράτσο.

https://www.instagram.com/p/Byl-t4GAuzb/?utm_source=ig_web_copy_link

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024