Κατηγορηματικός ήταν ο Ίκερ Κασίγιας αναφορικά με τα σενάρια που τον ήθελαν να έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση μετά και τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.
Ο Ισπανός τερματοφύλακας διέψευσε τις συγκεκριμένες φήμες, τονίζοντας πως όταν αποφασίσει να κρεμάσει τα γάντια του, τότε θα το αναγγείλει ο ίδιος.
«Αφήστε εμένα να ανακοινώσω αυτό το νέο όταν θα έρθει η στιγμή» έγραψε χαρακτηριστικά στα social media ο γκολκίπερ της Πόρτο, βάζοντας προσωρινά τέλος στα σενάρια περί απόσυρσής του.
Πάντως, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που αυθαίρετα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για αποχώρησή του 38χρονου από την ενεργό δράση, με τον ίδιο να εμφανίζεται πάλι ενοχλημένος με τα ρεπορτάζ που αφορούν το μέλλον του.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.