Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μίλησε για την παραμονή του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναφέροντας πως ακόμα δεν ξέρει τι θέλει να κάνει με την περίπτωση του η Ρωσική ομάδα.
Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία μεταξύ άλλων δήλωσε πως αυτήν τη στιγμή το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται και πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αν και έχει την οψιόν ανανέωσης δεν έχει ξεκαθαρίσει της προθέσεις της για εκείνον.
Παράλληλα ο Ισπανός γκαρντ τόνισε πως αν ήταν στο χέρι του θα έμενε, ωστόσο δεν είναι στο χέρι αφού η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θα πρέπει να επιλέξει αν τελικά θα παραμείνει κάτοικος Μόσχας ή όχι.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρχι Ροντρίγκεθ:
«Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει την option για τη νέα σεζόν. Αλλά μέχρι τώρα το κλαμπ δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θέλουν να μείνω στην ομάδα τη νέα σεζόν, έτσι δεν ξέρω ακόμα. Θα έμενα εάν όλα εξαρτιόνταν από εμένα; Δεν μπορώ να απαντήσω αυτή την ερώτηση γιατί δεν ξέρω τι θέλει η ΤΣΣΚΑ. Θα αποφασίσω όταν η σεζόν θα τελειώσει, όταν θα καταλάβω τι θέλει το κλαμπ».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Εθνική ομάδα Κ-16 του Πακιστάν θα συμμετάσχει σε αναπτυξιακό τουρνουά υπό την αιγίδα της UEFA, κάτι που ανοίγει την... συζήτηση και για τις «μεγάλες» ομάδες της χώρας.