Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΔΣΑ: Ομαλά διεξάγεται η εκλογική διαδικασία

ΔΣΑ: Ομαλά διεξάγεται η εκλογική διαδικασία

Όλοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι έχουν αναλάβει και εκτελούν τα καθήκοντά τους από την έναρξη της διαδικασίας και τα όποια περιορισμένης έκτασης κενά έχουν καλυφθεί από αναπληρωματικούς, αναφέρει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών.

Ομαλά εξελίσσεται μέχρι αυτή την ώρα, σε σχεδόν όλα τα εκλογικά τμήματα της επικράτειας, σύμφωνα με ενημέρωση που έχει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών από τους δικαστικούς αντιπροσώπους και τους κατά τόπο εφόρους.
Όλοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι έχουν αναλάβει και εκτελούν τα καθήκοντά τους από την έναρξη της διαδικασίας και τα όποια περιορισμένης έκτασης κενά έχουν καλυφθεί από αναπληρωματικούς.
Το πρόβλημα της μη εμφάνισης μερικών μελών κάποιων εφορευτικών επιτροπών έχει αντιμετωπισθεί με επιτυχία από τους δικαστικούς αντιπροσώπους, τους δύο  (γραμματείς που προβλέφθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών για τα μεγάλα αστικά κέντρα και τον ένα (1) στα υπόλοιπα, και τους εκλογικούς αντιπροσώπους, οι οποίοι συνδράμουν στην εκλογική διαδικασία στα πλαίσια που προβλέπει η εκλογική νομοθεσία.
Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή στην ψηφοφορία σε όλες τις κάλπες και σε όλα τα τμήματα είναι υποχρεωτική. Εφιστάται η προσοχή στους δικαστικούς αντιπροσώπους να επισημαίνουν στους εκλογείς την ανωτέρω υποχρέωσή τους να ψηφίζουν σε όλες τις κάλπες και στα δύο εκλογικά τμήματα, όπου αυτά υπάρχουν.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024