Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την επέτειο κούπας κόντρα στον Άρη
Σαν σήμερα πριν από 16 χρόνια ο ΠΑΟΚ κατακτούσε το κύπελλο κερδίζοντας τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας με τους Ασπρόμαυρους να πανηγυρίζουν το 4ο Κύπελλο στην ιστορία τους
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή την συμπλήρωση 16 χρόνων από την αναμέτρηση των Ασπρόμαυρων με τον Άρη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος που διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας , δεν ξέχασε τη νύχτα που ο σύλλογος κατέκτησε το 4ο Κύπελλο στην ιστορία του.
Σκόρερ του Δικεφάλου στον τελικό ήταν ο Γιώργος Γεωργιάδης στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης.
Μάλιστα με ανάρτηση της στα social media μας φρέσκαρε την μνήμη και τα όσα είχαν γίνει σε εκείνο το παιχνίδι. «17 Mαΐου 2003 – Ο ΠΑΟΚ με γκολ του Γεωργιάδη κερδίζει τον Άρη με 1-0 στο γήπεδο της Τούμπας και κατακτά το Κύπελλο Ελλάδας», αναφέρει το σχετικό σχόλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο twitter για τον τελικό της Τούμπας.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Η Μάντσεστερ Σίτι δεν άφησε κανένα περιθώριο Νιούκαστλ και μετά το 2-0 του πρώτου ημιτελικού, τη νίκησε και στη ρεβάνς που έγινε στην έδρα της. Στον τελικό θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ.
Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ με 1-0 για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, ο Ράφα Μπενίτεθ τόνισε πως η ομάδα του είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά πλήρωσαν ένα αχρείαστο πέναλτι.
Ο Γουίλιαμς πέτυχε «χρυσό» γκολ στο 96′ και η Αθλέτικ Μπιλμπάο προκρίθηκε στα ημιτελικά του Copa Del Rey με το 2-1 επί της Βαλένθια – Πέρασε και η Σοσιεδάδ με φοβερή ανατροπή στο τέλος κόντρα στην Αλαβές (3-2).