Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Θέλει Βράνιες και… άμεσα

ΑΕΚ: Θέλει Βράνιες και… άμεσα

Η ΑΕΚ έχει επικεντρωθεί στην επιστροφή του Όγκνιεν Βράνιες και μάλιστα οι άνθρωποι της Ένωσης στοχεύουν αυτή να έχει πραγματοποιηθεί πριν φύγει η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία.

Η ΑΕΚ πλέον έχει ξεκινήσει για τα καλά τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και πρώτος στόχος για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής δεν είναι άλλος από τον Όγκνιεν Βράνιες.

Δεδομένου ότι ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποχώρησε και τον ίδιο δρόμο θα πάρει πιθανότατα ο Ούρος Τσόσιτς, η Ένωση έχει μείνει με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, τον Μάριο Οικονόμου αλλά και τον Στράτο Σβάρνα στην άμυνα με την ενίσχυση στα μετόπισθεν να είναι επιτακτική ανάγκη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα μάλιστα οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» φορτσάρουν για την απόκτηση του Βράνιες τον οποίο θέλουν στα Σπάτα όσο το δυνατόν συντομότερα. Ο Μανόλο Χιμένεθ θα ήθελε τον Βόσνιο αν είναι δυνατόν ακόμα και πριν φύγει η ομάδα για το Κιέλτσε όπου και φέτος θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η περίπτωσή του βέβαια μόνο εύκολη δεν είναι με την ΑΕΚ να προσανατολίζεται κυρίως στο να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού από την Άντερλεχτ.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024