Σε περίπου ένα μήνα θα αρχίσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2019/20, καθώς έχει οριστεί για τις 10 Ιουνίου. Στο διάστημα που μεσολαβεί οι άνθρωποι της ομάδας ρυθμίζουν τις λεπτομέρειες της καλοκαιρινής προετοιμασίας των Πειραιωτών.
Το πρώτο στάδιο των ερυθρόλευκων θα πραγματοποιηθεί στο Ρέντη από τις 10 ως τις 23 Ιουνίου και στη συνέχεια η αποστολή θα μεταβεί στην Πολωνία.
Εκεί ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο την προετοιμασίας του και θα δώσει τέσσερα φιλικά. Τα δύο στο Γκνιεβίνο (στα περίχωρα του Γκντάνσκ), και άλλα δύο στη Βαρσοβία.
Στη συνέχεια οι Πειραιώτες θα βρεθούν στην Ελβετία όπου θα δώσουν νέα επιπλέον τεστ για τα οποία γίνονται συζητήσεις. Συγκεκριμένα πρόκειται για ακόμη δύο φιλικά που θα διεξαχθούν το διάστημα 6-11 Ιουλίου.
Συνολικά η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της εκτός συνόρων με έξι φιλικά, ενώ στο πλάνο υπάρχει ένα ακόμα φιλικό. Συγκεκριμένα στις 16 Ιουλίου, «Καραϊσκάκη» με αντίπαλο την Νότιγχαμ Φόρεστ.
Δηλαδή μία εβδομάδα πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, για το δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League (23 ή 24 Ιουλίου).
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.