Βολίδα βρέθηκε στο σχολείο της 8χρονης Αλεξίας, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά από αδέσποτη σφαίρα, ανήμερα του Πάσχα στις Θεσπιές.
Για 10η μέρα νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του «Παίδων» η 8χρονη Αλεξία, που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στις Θεσπιές της Βοιωτίας, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα.
Οπως μετέδωσε το Star, η σφαίρα βρέθηκε στο σχολείο τέσσερις ημέρες μετά την έναρξη των σχολικών μαθημάτων. Η βολίδα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια στην Αθήνα προκειμένου να υπάρξει έλεγχος.
Την ίδια στιγμή, η κατάσταση της υγείας της Αλεξίας παραμένει σταθερή. Οι γονείς της προσεύχονται μέρα-νύχτα και δε φεύγουν λεπτό από δίπλα της.
«Μου λείπει το παιδί μου» είπε η μητέρα της Αλεξίας στην Κατερίνα Παπακωστοπούλου. «Προσευχόμαστε για την κορούλα μας. Ελπίζουμε μέρα με τη μέρα ότι η κατάστασή της θα βελτιωθεί. Ένα τεράστιο γιατί βασανίζει την ψυχή μας» είπε ο πατέρας.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας