Ντομπρόβσκις : Η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τους δημοσιονομικούς στόχους της
«Είναι σημαντικό η Ελλάδα να παραμείνει πιστή στους συμφωνημένους μεταμνημονιακούς δημοσιονομικούς στόχους», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόβσκις, σχολιάζοντας τις χθεσινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.
«Είναι σημαντικό η Ελλάδα να παραμείνει πιστή στους συμφωνημένους μεταμνημονιακούς δημοσιονομικούς στόχους», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόβσκις, σχολιάζοντας την προεκλογική παροχολογία Τσίπρα.
«Θα πρέπει να γίνουν περισσότερες εις βάθος συζητήσεις με τις ελληνικές αρχές για το τι ακριβώς έχουν στο μυαλό τους» δήλωσε στο πρακτορείο Bloomberg.
Οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα φαίνεται πως αιφνιδίασαν τις Βρυξέλλες, καθώς οι περισσότεροι εκπρόσωποι των θεσμών έστειλαν ανάλογα μηνύματα προς την Αθήνα.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.