Εκτενές αφιέρωμα στους τρεις συνεργάτες του Ράζβαν Λουτσέσκου τον πάγκο του ΠΑΟΚ φιλοξενεί η ιταλική εφημερίδα «La Republicca».
Ο λόγος φυσικά για τους άμεσους συνεργάτες του Ράζβαν Λουτσέσκου στον πάγκο του Δικεφάλου: Κριστιάνο Μπάτσι, Ντιέγκο Λόνγκο και Ματέο Σπαταφόρα.
«Υπάρχει πολύ Λιγκούρια (σ.σ. περιοχή της Βόρειας Ιταλίας) στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ» σημειώνει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα το οποίο, αφού εξηγεί το βιογραφικό των προπονητών του Δικεφάλου, φιλοξενεί και δηλώσεις του Σπαταφόρα. «Είναι εξαιρετικά στην Ελλάδα. Έχουμε πολύ δεμένο επιτελείο, ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει φοβερή κουλτούρα και αυτό του επιτρέπει να ελέγχει τα πάντα με τέλειο τρόπο.
Μαθαίνει συνεχώς, ενώ είναι σε επαφή με προπονητές όπως ο Γκουαρντιόλα και ο Μαντσίνι. Κατάφερε να διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη κατάσταση με τον καλύτερο τρόπο και είναι έτοιμος για ένα λαμπρό μέλλον» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ιταλός τεχνικός.
Ο Ισπανός Ζιλ Μανθάνο είναι ο πρώτος ρέφερι που απέβαλε τον Μέσι, ενώ πιο πριν ο Αργεντινός σταρ είχε αρνηθεί να του δώσει το χέρι του, μετά το τέλος αγώνα! Στιγμές από την καριέρα του
Κυριαρχικός στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε στην Πυλαία, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Greek Basketball League, επί του Άρη Betsson, με 88-77.