Ολυμπιακός : Προχωράει η αποκατάσταση του Λάζαρου
Σε καλό δρόμο βρίσκεται η πορεία της αποθεραπείας του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, μετά τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πριν από περίπου 2,5 μήνες υπέστη ρήξη χιαστού στο μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.
Ο εξτρέμ των ερυθρόλευκων υποβλήθηκε σε επέμβαση για να αποκαταστήσει τη ζημιά και πλέον βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας με την πορεία της να πηγαίνει περίφημα, καθώς συμπληρώθηκαν περίπου 10 βδομάδες από τον τραυματισμό.
Ο Λάζαρος είναι ευχαριστημένος με την αποκατάσταση του, όμως στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο δεν θα είναι παρών καθώς αρχίζει στις 10 Ιουνίου.
Μέχρι τότε δεν θα έχει συμπληρώσει ούτε τέσσερις μήνες εκτός δράσης, κάτι που σημαίνει πως δεν θα είναι εξαρχής μαζί με τους συμπαίκτες του. Αν όλα πάνε καλά θα επιστρέψει στη δράση περίπου τέλη Αυγούστου δηλαδή με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Χέιζ-Ντέιβις: «Eίναι ομάδα του Λεσόρ και του Ναν, έκανα ό,τι μπορούσα»
- Λειψία – Χοφενχάιμ 5-0: Παράσταση για ένα ρόλο
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού (pic)
- Αταμάν: «Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη»
- Παναθηναϊκός AKTOR – Ερυθρός Αστέρας 82-74: Νίκη με ανατροπή και βήμα για την εξάδα οι «πράσινοι»
- Παρκς – Σάκκαρη 2-0: Χαμηλή… πτήση και αποκλεισμός για τη Μαρία
- Ζαλγκίρις – Ρεάλ Μαδρίτης 87-85: Πήραν το «θρίλερ» οι Λιθουανοί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442