Σε καλό δρόμο βρίσκεται η πορεία της αποθεραπείας του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, μετά τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πριν από περίπου 2,5 μήνες υπέστη ρήξη χιαστού στο μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.
Ο εξτρέμ των ερυθρόλευκων υποβλήθηκε σε επέμβαση για να αποκαταστήσει τη ζημιά και πλέον βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας με την πορεία της να πηγαίνει περίφημα, καθώς συμπληρώθηκαν περίπου 10 βδομάδες από τον τραυματισμό.
Ο Λάζαρος είναι ευχαριστημένος με την αποκατάσταση του, όμως στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο δεν θα είναι παρών καθώς αρχίζει στις 10 Ιουνίου.
Μέχρι τότε δεν θα έχει συμπληρώσει ούτε τέσσερις μήνες εκτός δράσης, κάτι που σημαίνει πως δεν θα είναι εξαρχής μαζί με τους συμπαίκτες του. Αν όλα πάνε καλά θα επιστρέψει στη δράση περίπου τέλη Αυγούστου δηλαδή με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
LIVE: Κοπεγχάγη – Νάπολι. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Κοπεγχάγη – Νάπολι για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
LIVE: Τότεναμ – Ντόρτμουντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Τότεναμ – Ντόρτμουντ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
LIVE: Σπόρτινγκ – Παρί Σεν Ζερμέν. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Σπόρτινγκ – Παρί Σεν Ζερμέν για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.