Η έξοδος στην Ευρώπη φέτος αποτελεί τον «βατήρα» από τον οποίο ο Άρης θα πρέπει τις επόμενες σεζόν να στοχεύσει σε αυτό που αξίζει πραγματικά. Την «παγίωση» ανάμεσα στους υπόλοιπους «μεγάλους», τη διεκδίκηση τίτλων, τις καλές ευρωπαϊκές πορείες, το καλό ποδόσφαιρο, το γεμάτο Βικελίδης
Ο Άρης εξασφάλισε την έξοδο του στην Ευρώπη και αυτό αρκεί χαρακτηρίζει τη σεζόν πετυχημένη. Όχι δεν θα πω σούπερ πετυχημένη ούτε κανείς οπαδός του χρειάζεται να βγει στον… Λευκό Πύργο για να πανηγυρίσει.
Βάσει των δεδομένων που υπήρχαν (έξι χρόνια στην αφάνεια) το να εξασφαλίζεις ευρωπαϊκό εισιτήριο αποτελεί μια καλή βάση για τον Άρη των επόμενων ετών.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Η τραγική Ρεάλ δεν μπορεί καθόλου χωρίς τον Εμπαπέ και η Χετάφε τη σόκαρε μέσα στο «Μπερναμπέου» με μία μεγαλειώδη νίκη (0-1) – Στο -4 από την Μπαρτσελόνα η «Βασίλισσα»!
Η επιστροφή της Άννας-Μαρίας, της Ειρήνης και της Βασιλικής Αλεξανδρή στην Ελλάδα είναι γεγονός καθώς οι τρίδυμες πρωταθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης θα αγωνίζονται πλέον με τα εθνικά χρώματα.