Η έξοδος στην Ευρώπη φέτος αποτελεί τον «βατήρα» από τον οποίο ο Άρης θα πρέπει τις επόμενες σεζόν να στοχεύσει σε αυτό που αξίζει πραγματικά. Την «παγίωση» ανάμεσα στους υπόλοιπους «μεγάλους», τη διεκδίκηση τίτλων, τις καλές ευρωπαϊκές πορείες, το καλό ποδόσφαιρο, το γεμάτο Βικελίδης
Ο Άρης εξασφάλισε την έξοδο του στην Ευρώπη και αυτό αρκεί χαρακτηρίζει τη σεζόν πετυχημένη. Όχι δεν θα πω σούπερ πετυχημένη ούτε κανείς οπαδός του χρειάζεται να βγει στον… Λευκό Πύργο για να πανηγυρίσει.
Βάσει των δεδομένων που υπήρχαν (έξι χρόνια στην αφάνεια) το να εξασφαλίζεις ευρωπαϊκό εισιτήριο αποτελεί μια καλή βάση για τον Άρη των επόμενων ετών.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.