Ρεάλ Μαδρίτης και Παναθηναϊκός κοντράρονται αύριο (17/4, 22:15) στο WiZink Center της Μαδρίτης για το πρώτο ματς της προημιτελικής σειράς των playoffs της Euroleague, με την διαιτητική τριάδα να ανακοινώνεται από την αρμόδια Αρχή της Λίγκας.
Οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία) και Μαντί Ντιφαλά (Γαλλία) είναι οι εκλεκτοί. Με τον πρώτο ο Παναθηναϊκός έχει τρεις ήττες (Ρεάλ, Μπασκόνια, Ζαλγκίρις) αλλά και δύο νίκες (Μπάγερν, Γκραν Κανάρια).
Με τον Κροάτη έχει δύο νίκες (Μακάμπι, Μπαρτσελόνα) και δύο ήττες (Μπαρτσελόνα και Φενέρμπαχτσε), ενώ ο Γάλλος είναι ο λιγότερο «παιγμένος» αφού σφύριξε του πράσινους σε δύο ματς με απολογισμό μια νίκη (Μπασκόνια) και μία ήττα (Φενέρμπαχτσε).
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.