Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιορκ: «Ξεκινά κάτι υπέροχο για την ΑΕΚ»

Γιορκ: «Ξεκινά κάτι υπέροχο για την ΑΕΚ»

Ο Γκέιμπ Γιορκ παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ και μίλησε για το πως αισθάνεται που βρίσκεται στην Ένωση, ενώ τόνισε πως είναι έτοιμος για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ έκανε ο Γκέιμπ Γιορκ, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης. Ο 25χρονος γκαρντ μίλησε για τα συναισθήματα του τις πρώτες του μέρες στην ομάδα και δήλωσε έτοιμος για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπα:

Ποια συναισθήματα σε διακατέχουν μετά την υπογραφή του συμβολαίου σου με την ΑΕΚ; Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, που επόμενος σταθμός της καριέρας μου είναι η ΑΕΚ. Τη θαυμάζω για την ανοδική πορεία της τα τελευταία χρόνια. Ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα, να ενσωματωθώ στην ομάδα και να ξεκινήσει κάτι τόσο υπέροχο για εμένα και φυσικά για την ΑΕΚ.

Τι γνωρίζεις για την ΑΕΚ; Όχι πολλά πράγματα. Όπως είπα και πριν, γνωρίζω την πορεία της κατά την περασμένη περίοδο. Θυμάμαι τους δύο μεταξύ μας αγώνες, όταν εγώ αγωνιζόμουν στη Μπαϊρόιτ. Ήταν πραγματικά σαν… μάχη ο αγώνας στην Ελλάδα.

Λόγω των πολλών τραυματισμών, αλλά και της απογοήτευσης από τον αποκλεισμό της από το ΒCL, η ΑΕΚ διανύει μία δύσκολη περίοδο. Είσαι έτοιμος να συμβάλλεις στη ψυχολογική και αγωνιστική ανάτασή της, μαζί με τους συμπαίκτες σου;

Ναι, φυσικά. Καταρχήν, είμαι ευγνώμων και χαρούμενος ταυτόχρονα, που η ΑΕΚ μού δίνει την ευκαιρία να γίνω κομμάτι της ιστορίας της και να τη βοηθήσω να πετύχει ακόμη περισσότερα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο μπορώ, ώστε να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της στο Πρωτάθλημα. Θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις. Μπορώ να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας.

Ενδεχομένως, το ντεμπούτο σου πραγματοποιηθεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚA: Αυτό είναι υπέροχο! Απολαμβάνω τέτοιου είδους αγώνες. Δεν ήξερα, ότι το επόμενο ματς είναι τόσο σημαντικό. Είναι μία πρόκληση για μένα η ΑΕΚ. Δηλώνω… έτοιμος!

Ο κόσμος της ΑΕΚ κατά την εφετινή περίοδο κατέρριψε δύο φορές το ρεκόρ προσέλευσης στην Ευρώπη, ενώ εκτός έδρας δίνει πάντα βροντερό παρόν. Έχεις να τους «στείλεις» κάποιο «μήνυμα»;

Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς της ΑΕΚ μέσα από την καρδιά μου, πρώτα απ’ όλα για τα δεκάδες μηνύματα υποστήριξης και θαυμασμού προς το πρόσωπό μου, από την στιγμή, που υπέγραψα.

Ξέρω πόσο αγαπάνε την ομάδα τους. Ανυπομονώ να ζήσω και εγώ την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, να παίξω μπροστά στον κόσμο μας και να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί νίκες».

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024