Μετά τη στοχοποίηση των Άρη Πιάλογλου και Νίκου Επιτρόπου για τα εισιτήρια του αγώνα της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ, ο μεγαλομέτοχος των Ακριτών Χρήστος Πανόπουλος πήρε επίσημα θέση αναλαμβάνοντας την ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στην Ξάνθη τα τελευταία 30 χρόνια.
Αναλυτικά η δήλωση του:
«Με αφορμή δημοσιεύματα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχω να δηλώσω τα εξής:
Ο Άρης ο Πιαλόγλου και ο Νίκος ο Επιτρόπου, μέλη της Διοίκησης τα τελευταία 30 χρόνια είναι τα πιο ηθικά κι έντιμα άτομα που έχω συναντήσει “στον πολύ όμορφα πλασμένο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου”.
Έχουν πολλές φορές θυσιάσει και την προσωπική και την οικογενειακή τους ηρεμία και ευτυχία, για να βρίσκεται η Ξάνθη 30 χρόνια, εκεί που βρίσκεται.
Για όλα τα κακά που συμβαίνουν σ’ αυτή την ομάδα και που συμβαίνουν τα 30 τελευταία χρόνια, αποκλειστικά υπεύθυνος είμαι εγώ. Όπως και για όλες τις επιλογές και θέσεις των δύο ανωτέρων, γιατί είναι θέσεις που στηρίζω και υποστηρίζω και εγώ.
Όποιοι έχουν απορίες, επειδή δυστυχώς δεν έχω διαδικτυακούς χώρους, μπορούν να επικοινωνήσουν με εμένα προσωπικά και ξέρουν που μπορούν να με βρουν».
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Σε εξέλιξη βρίσκεται ο τελικός του επί κοντω στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Πολωνίας με τον Εμμανουήλ Καραλή να έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον το αργυρό μετάλλιο.
Νίκη διπλής σημασίας πέτυχε η Μύκονος Betsson μέσα στο Μαρούσι με 103-94, κάνοντας σπουδαίο βήμα για την παραμονή της. Σε δύσκολη θέση πλέον οι Αμαρουσιώτες.
«Ερυθρόλευκο» ρεσιτάλ από τις γυναίκες του Ολυμπιακού στη Βουδαπέστη, συνέτριψαν με 19-3 τη Ντουναουϊβάρος και ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους στον Α΄ όμιλο του Champions League στην 1η θέση!