Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ (14/4, 19:00), καθώς ο Πέδρο Ενρίκε αποχώρησε από το πρόγραμμα με πρόβλημα στον δικέφαλο και θα κάνει εξετάσεις προκειμένου να γίνει γνωστό το μέγεθος της ζημιάς.
Από την άλλη πλευρά, ο Κάνιας ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα όπως και ο Ζαμπά, ωστόσο ο τελευταίος αναμένεται αύριο να μπει στο κανονικό μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Όσον αφορά τον Μπίσεσβαρ συμμετείχε στο πρόγραμμα κανονικά, ενώ ο Άκπομ βγήκε στο γήπεδο φορώντας νάρθηκα και έτρεξε.
Ταυτόχρονα ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ στη Λάρισα φτάνει στο τέλος της. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου συνέχισε το πρωί της Πέμπτης (11.04) την προετοιμασία του για τη μάχη στο AEL FC Arena.
Η προπόνηση ξεκίνησε με το απαραίτητο ζέσταμα και το καθιερωμένο κορόιδο. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε με τον προπονητή στον τομέα της τακτικής, το άλλο εκτελέσουμε ασκήσεις 3 Vs 2 με έμφαση στη φυσική κατάσταση. Στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό διπλό.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Conference League, η Ράγιο Βαγιεκάνο γνώρισε βαριά ήττα στην έδρα της Μαγιόρκα για την La Liga.
Ο Στρεφέτσα άνοιξε το σκορ, ο ΜακΤόμινεϊ ισοφάρισε μεν, αλλά η Νάπολι δεν κατάφερε να γυρίσει το ματς και στραβοπάτησε στην έδρα της Πάρμα (1-1), για την Serie A.