Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε μια ακόμη καταπληκτική εμφάνιση και οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη με σκορ 128-122 επί των Φιλαδέλφεια Σίξερς.
Μετά το παιχνίδι ο Γιάννης ρωτήθηκε ξανά για το βραβείο του MVP, καθ’ ότι εμφανίζεται ως βασικός διεκδικητής, και αναφέρθηκε στη συμβολή του Κόμπε Μπράιαντ.
Αναλυτικά όσα είπε ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς:
«Ο Κόμπε με έκανε να το πιστεύω περισσότερο. Όταν ένας τύπος σαν τον Κόμπε έρχεται και σου λέει «πήγαινε πάρε το βραβείο του MVP» σίγουρα αλλάζει τη νοοτροπία σου. Πίστεψα ακόμη περισσότερο πως μπορώ να τα καταφέρω».
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε μία αποστομωτική απάντηση στον Δήμαρχο της Ουρένσε που κατηγόρησε την Μπιλμπάο για ξενοφοβία, καθώς στο ρόστερ της έχει μόνο Βάσκους παίκτες.
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και άλλοτε συνεργάτης του Φρανκ Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα επιστρέφει στους πάγκους των εθνικών ομάδων για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Σουρινάμ.