Ποιος γνωστός ηθοποιός δεν θα ξαναδούλευε με τον Μάρκο Σεφερλή
Ο αγαπημένος ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αλέξη Γεωργούλη και τις υποκριτικές του ικανότητες.
Στην παράσταση «Ζητείται ψεύτης» στην οποία πρωταγωνιστεί αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης.
Ο αγαπημένος ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αλέξη Γεωργούλη και τις υποκριτικές του ικανότητες.
«Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να εκτεθώ γιατί μετά από 50 χρόνια θέατρο έχω άποψη και πρέπει να έχω. Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι πολύ πιο κοντά σε αυτό τον ρόλο και δεν το συζητώ. Ο Μάρκος Σεφερλής είναι φύσει θέσει κωμικός και θα μπορούσε να είναι πιο αστείος ίσως, αλλά πιο κοντά στον ρόλο παίζοντας μια πρόζα ο Γεωργούλης είναι πολύ πιο κοντά, δεν το συζητώ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παρτσαλάκης.
Ο Γιώργος Παρτσαλάκης ανέφερε μεταξύ άλλων πως δεν είναι θυμωμένος με τον Μάρκο Σεφερλή, ωστόσο: «Θυμωμένος δεν είμαι καθόλου, ούτε με αφορά ο άνθρωπος. Να κάνει τη δουλειά του και τη ζωή του, δεν με αφορά καν. Δεν με αφορά καν αυτό το θέμα. Ούτε ο ίδιος με αφορά, ούτε τίποτα. Έχω τη συγκεκριμένη άποψη, την έχω εκφράσει, θεωρώ ότι αυτό που έκανε απέναντί μου ήταν απολύτως λάθος, δεν σεβάστηκε ούτε τα χρόνια μου ούτε τη διαδρομή μου. Δεν θα ξαναδούλευα μαζί του, δεν με αφορά, ούτε την ίδια δουλειά κάνουμε ούτε τίποτα»
- Στεγαστική κρίση: Τα… «άσφαιρα» μέτρα, η φωτιά στα υλικά και τα σπίτια που μίκρυναν – Ο Γολγοθάς ενός ενοικιαστή
- Θέατρα: Κλειστά το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, λόγω απεργίας του Σ.Ε.Η
- Εφιαλτική νύχτα των Χριστουγέννων για μια γυναίκα στην Αταλάντη – Σκύλος τη δάγκωσε και της έκοψε δύο δάχτυλα
- Γαύδος: Διάσωση 361 αλλοδαπών από το Λιμενικό
- «Κινείται για τον Αντράντε ο ΠΑΟΚ…»
- Ελένη Παπαδοπούλου: Στην Ευελπίδων ο γιος της που συνελήφθη για τη δολοφονία της – Όταν έλεγε ότι «ήταν ατύχημα από τσιγάρο»
- Νέα Αριστερά για τη λογοκρισία στη Φλώρινα: Μας γυρίζουν στον Μεσαίωνα του Καντιώτη
- Μέσα στη «Φωλιά του Λύκου», το κρυφό αρχηγείο στο δάσος από όπου ο Χίτλερ διεύθυνε τον πόλεμο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)


































































![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ot_golden_visa24_1-1200x703-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442