Ποιος αρσιβαρίστας χάνει το μετάλλιο του, λόγω ντόπινγκ
Οι Βαλεντίν Χριστόφ και άλλοι δύο αθλητές βρέθηκαν θετικοί σε απαγορευμένες ουσίες σε επανελέγχους που πραγματοποίησε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή
Ο Αζέρος αρσιβαρίστας, Βαλεντίν Χριστόφ, θα πρέπει να παραδώσει το χάλκινο μετάλλιο που κρέμασε στο στήθος του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στην κατηγορία των 56 κιλών.
Όπως ανακοινώθηκε, είναι ο ένας από τους τρεις αθλητές, οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί σε απαγορευμένες ουσίες σε επανελέγχους που πραγματοποίησε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή.
Σύμφωνα με την ΔΟΕ, το δείγμα του Χριστόφ διαπιστώθηκε μετά τον επανέλεγχο ότι ήταν θετικός σε απαγορευμένο στεροειδές αναβολικό (oralturinabol).
Επίσης, θετικά στην ουσία oxandrolone βρέθηκαν τα δείγματα δύο αθλητών του στίβου.
- Αίτημα για μόνιμη συμμετοχή στη Euroleague κατέθεσε ο ΠΑΟΚ
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: Σούπερ Ντεμπελέ και μεγάλη πρόκριση για τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)
- Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-2: Οι γηπεδούχοι άντεξαν «με νύχια και με δόντια» και προκρίθηκαν στην 4άδα (vid)
- Παρελθόν ο Μασεράνο από την Ίντερ Μαϊάμι – Τον διαδέχεται ο Γκιγιέρμο Όγιος (pic)
- Αρτέτα: «Δεν έχουμε κανέναν φόβο, έχουμε μια απίστευτη ευκαιρία μπροστά μας»
- Προηγήθηκε 2-0 η Μπαρτσελόνα με Γιαμάλ και Τόρες – Μείωσε η Ατλέτικο με τον Λούκμαν (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442