Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Επίθεση Μαξίμου σε Μητσοτάκη : Θα αναγκαστεί να αποσυρθεί μετά τις ευρωεκλογές

Επίθεση Μαξίμου σε Μητσοτάκη : Θα αναγκαστεί να αποσυρθεί μετά τις ευρωεκλογές

«Μετά τις ευρωεκλογές, μάλλον ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί μπροστά στον κίνδυνο να αποσυρθεί, ακολουθώντας το παράδειγμα του Ευάγγελου Αβέρωφ και αναγκάζοντας τον πρωθυπουργό να αντιμετωπίσει κάποιον σοβαρό αντίπαλο στις εθνικές εκλογές του Οκτώβρη» τονίζει σε ανακοίνωση το Μαξίμου.

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε το Μέγαρο Μαξίμου με ανακοίνωσή του.

«Δεν ήταν ανάγκη να μας υπενθυμίσει τον καημό του ο κ. Μητσοτάκης. Εδώ και τριάμισι χρόνια που είναι αρχηγός της ΝΔ κοιμάται και ξυπνάει με το όνειρο να αποσυρθεί ο Τσίπρας…» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Μαξίμου.

«Ωστόσο, μετά τις ευρωεκλογές, μάλλον ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί μπροστά στον κίνδυνο να αποσυρθεί, ακολουθώντας το παράδειγμα του Ευάγγελου Αβέρωφ και αναγκάζοντας τον πρωθυπουργό να αντιμετωπίσει κάποιον σοβαρό αντίπαλο στις εθνικές εκλογές του Οκτώβρη» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο