Καπέλο : «Εξωπραγματικός ο Ρονάλντο, αλλά τρεις άλλοι οι διάνοιες»
Ο Ιταλός τεχνικός Φάμπιο Καπέλο, αν και αναγνώρισε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι εξωπραγματικός παίκτης, τόνισε πως δεν θα μπορούσε να συμπεριληφθεί ποτέ στους πιο ευφυείς του αθλήματος - Ποιους συμπεριέλαβε σε αυτή την κατηγορία
Μετά την τελευταία επιβλητική του εμφάνιση κόντρα στην Ατλέτικο για τους «16» του Champions League, ο Ρονάλντο δέχθηκε την παγκόσμια αποθέωση και έκανε την ποδοσφαιρική υφήλιο να παραμιλάει και πάλι για χάρη του.
Τα εγκωμιαστικά σχόλια για τον Πορτογάλο ερχόντουσαν από κάθε πλευρά, με τον διεθνή Τύπο να τον εκθειάζει και τον Ντιέγκο Σιμεόνε να υποκλίνεται, τονίζοντας πως ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος του κόσμου.
Μέχρι και ο Ρουντ Γκούλιτ μπήκε στο… χορό και μάλιστα το πήγε και ένα βήμα παραπέρα, υποστηρίζοντας πως ο 34χρονος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.
Παρόλα αυτά, στο ίδιο μήκος κύματος δεν φάνηκε να βρίσκεται ο Φάμπιο Καπέλο, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τον Κριστιάνο υποστήριξε πως αν και πρόκειται για εξωπραγματικό παίκτη δεν ανήκει στις ιδιοφυΐες του αθλήματος.
«Ο Ρονάλντο είναι εξωπραγματικός ποδοσφαιριστής, αλλά ο Μέσι είναι ιδιοφυΐα. Τρεις ποδοσφαιριστές είναι ποδοσφαιρικές διάνοιες. Ο Πελέ, ο Μαραντόνα και ο Μέσι. Ο Κριστιάνο είναι δυνατός, μπορεί να κατακτήσει τα πάντα, όμως δεν είναι ευφυής. Ο Μέσι γεννήθηκε ποδοσφαιρικά ευφυής…»
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και άλλοτε συνεργάτης του Φρανκ Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα επιστρέφει στους πάγκους των εθνικών ομάδων για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Σουρινάμ.
Αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (14/12, 20:00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ο Άρης, που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών.