Δύο χάλκινα μετάλλια και τέσσερα πανελλήνια ρεκόρ ήταν ο θετικότατος απολογισμός του Αμαγιάκ Μισακιάν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα άρσης βαρών Παίδων – Κορασίδων στο Λας Βέγκας.
Ο Έλληνας πρωταθλητής προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις και έδειξε ότι το μέλλον του στο άθλημα των δυνατών διαγράφεται ευοίωνο.
Ο Μισακιάν αγωνίστηκε στην κατηγορία των 73 κ. και στο αρασέ κατέλαβε την 4η θέση. Είχε δύο άκυρες προσπάθειες στα 117 και 124 κιλά, ενώ στην δεύτερη προσπάθεια ήταν έγκυρος στα 118 κ.
Στο ζετέ όμως ανέβηκε στο βάθρο. Σήκωσε 146, 148 και 154 κιλά και χάρισε στην Ελλάδα το χάλκινο μετάλλιο. Παράλληλα, κατέλαβε την τρίτη θέση και στο σύνολο με 272 κιλά.
Οι επιδόσεις του στο ζετέ και στο σύνολο αποτέλεσαν και Πανελλήνια ρεκόρ και κατέρριψε τα αντίστοιχα των ηλικιακών κατηγοριών Εφήβων και Παίδων. Στους Εφήβους μέχρι χθες το ρεκόρ ήταν 143 κ. και 258 κ. αντίστοιχα, σύμφωνα με τα στάνταρ. Παράλληλα, στους Παίδες στο αρασέ το Πανελλήνιο ήταν 137 κ., ενώ στο ζετέ βελτίωσε το δικό του ρεκόρ που ήταν 255 κ. από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Δεν φαίνεται να έχει... πολύ μέλλον η καριέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς, αφου ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Μιλγουόκι έφτασε στο σημείο να απελεί τον «Greek Freak».
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Βόλο (22/3, 19:00), με τους Ζίβκοβιτς-Κένι να υποβάλλονται σε θεραπεία, ενώ ο Γιακουμάκης ακολούθησε μέρος του προγράμματος