Μεγάλη διάκριση για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, καθώς είναι στην προεπιλογή των πρωταθλητών Ευρώπης για τα παιχνίδια με Ουκρανία και Σερβία στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020
Η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα καθώς ο Πορτογάλος γκολκίπερ των ερυθρόλευκων κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της χώρας του από τον Φερνάντο Σάντος.
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει αρχίσει ήδη να απασχολεί πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, μιας και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Ωστόσο η Μπαρτσελόνα δεν έχει σκοπό να τον αφήσει.
Η Μαρινέλλα μαζί με την κόρη της στην Γάνδη, στιγμές πριν την έναρξη του ημιτελικού Άρης - Τρέισερ Μιλάνου, κάνει δηλώσεις γεμάτη αγωνία στον Κώστα Χαρδαβέλλα.