Πιάστηκαν στα χέρια Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ
Η διάσημη φωτογράφος Alison Jackson, η οποία «ειδικεύεται» σε φωτογραφίσεις με διάσημους, όπου όμως ποζάρουν σωσίες τους, προσπάθησε να «απαθανατίσει» έναν άγριο καυγά ανάμεσα στις δύο πριγκίπισσες.
Η αντιπαλότητα και ο ανταγωνισμός που τρέφουν η Κέιτ Μίντλετον και η Μέγκαν Μαρκλ είναι γνωστές σε όλους και μάλιστα έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε χρειάστηκε να παρέμβει η ίδια η Βασίλισσα Ελισάβετ για να μην επιτρέπουν οι διαφορές τους να μαθαίνονται έξω από το παλάτι.
Η διάσημη φωτογράφος Alison Jackson, η οποία «ειδικεύεται» σε φωτογραφίσεις με διάσημους, όπου όμως ποζάρουν σωσίες τους, προσπάθησε να «απαθανατίσει» έναν άγριο καυγά ανάμεσα στις δύο πριγκίπισσες.
Στα γυρίσματα του σποτ και στην φωτογράφιση που έγινε, η Μέγκαν Μαρκλ, που έχει πιαστεί μαλλί με μαλλί με την Κέιτ Μιντλετον φαίνεται να… κερδίζει την μάχη, αφού η σύζυγος του Ουίλιαμ βρίσκεται στο πάτωμα.
Οι φωτογραφίες με τις σωσίες των δυο πριγκιπισσών έχουν πλημμυρίσει τα βρετανικά ΜΜΕ, προκαλώντας αίσθηση.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας