Με πέντε παιχνίδια άρχισε την Πέμπτη (28/2) η δράση στην 24η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague.
Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε ένα διπλό σπουδαίας σημασίας με 99-80 επί της Γκραν Κανάρια και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη για την πρώτη 8αδα που εξασφαλίζει θέση στα πλέι οφ.
Ο Εργκίν Αταμάν έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα και αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που περιμένει από τους οπαδούς των «πράσινων».
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά συνεχίζει να επιλέγει φάσεις τις προβάλει σε διαιτητές και παρατηρητές αλλά έχουν την ίδια φιλοσοφία με την τηλεκριτική του. Δεν αγγίζει συγκεκριμένες ομάδες.
Ενόψει της αναμέτρησης της Euroleague με τον Ερυθρό Αστέρα, ο Ματίας Λεσόρ εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ενώ αναφέρθηκε και στην δική του επιστροφή στην αγωνιστική δράση.