Αμφίβολος και ο Τόμας
Αρρώστησε ο Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού και η συμμετοχή του στο σημερινό ματς με τον Κολοσσό είναι αμφίβολη
Ένα ακόμα πρόβλημα καλείται να αντιμετωπίσει ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου. Ο λόγος για τον Αμερικανό φόργουορντ των πράσινων, Ντεσόν Τόμας ο οποίος αρρώστησε σήμερα το πρωί και η συμμετοχή του στο παιχνίδι είναι αμφίβολη.
Θυμίζουμε ότι νοκ άουτ για τον σημερινό αγώνα είναι ο Καλάθης και ο Παπαπέτρου ενώ Παππάς και Λοτζέσκι ως γνωστόν είναι νοκ άουτ εδώ και καιρό. Ο Παππάς θα χάσει όλη την σεζόν καθώς ήταν πολύ άτυχος με τον σοβαρό τραυματισμό του (ρήξη χιαστού).
- Ο Αλκαράθ κινδυνεύει να χάσει το Ρολάν Γκαρός – «Χρειάζεται υπομονή…» (vid)
- Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ 0-0: Πολύτιμος βαθμός για την ομάδα του Μαυροπάνου
- Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε το δεύτερο Youth League της ιστορίας της (vid)
- Φασούλα: «Πολύ μεγάλη η ευκαιρία που μου έδωσαν οι Βάλκιρις στο WNBA» (vid)
- «Βόμβα» του Ρικάρντο Πατρέζε για τον Φερστάπεν
- Έκλεισε τα 54 ο Ριβάλντο: «Ευχαριστώ τον Θεό για όλες τις ευλογίες που έχει προσφέρει στη ζωή μου»
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ
- Ο Μεντιλίμπαρ, όπως τον βλέπουν οι δικοί του άνθρωποι…
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/jeferson-argueta-D5Rx0KghFNg-unsplash-1-315x220.jpg)

















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442