Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οταν νομίζεις ότι είσαι ο Ρομπέν των Δασών

Οταν νομίζεις ότι είσαι ο Ρομπέν των Δασών

Ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να ξεπεράσουν τον Παύλο Πολάκη. Βουλευτές δεν μιλάνε γιατί βλέπουν την κάλυψη που του παρέχει ο Πρωθυπουργός, αλλά είναι έξαλλοι με το ύφος του, τη συμπεριφορά του και με το γεγονός ότι έχει… πάθει δημοσιότητα, όπως λένε

Ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να ξεπεράσουν τον Παύλο Πολάκη. Βουλευτές δεν μιλάνε γιατί βλέπουν την κάλυψη που του παρέχει ο Πρωθυπουργός, αλλά είναι έξαλλοι με το ύφος του, τη συμπεριφορά του και με το γεγονός ότι έχει… πάθει δημοσιότητα, όπως λένε. Εκτιμούν δηλαδή ότι ο αναπληρωτής υπουργός έχει κερδίσει περισσότερα από τα 15 λεπτά δημοσιότητας που έλεγε κάποτε ο Αντι Γουόρχολ. «Επειδή του αρέσει να του πάνε κόντρα κι αυτός να τους… έχει, νομίζει ότι είναι Ρομπέν των Δασών. Και δεν αργεί όλο αυτό να γίνει είτε γραφικό είτε επικίνδυνο» τόνιζαν.

Αδειάζουν τον Πολάκη και οι Συριζαίοι

Ο κ. Τσίπρας μπορεί ακόμα να τον καλύπτει, αλλά δεν είναι ρόδινα όλα τα πράγματα για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.  Ακόμα και η «Αυγή» τον άδειασε. Σαφείς επιπτώσεις από τις επικοινωνιακές πιρουέτες του κ. Πολάκη πήρε και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός λέγοντας πως υπάρχουν διαφορές με τον αναπληρωτή υπουργό, οι οποίες είναι και προφανείς. Πέραν όμως από τη δικαστική έρευνα που διεξάγεται εις βάρος του για την ηχογράφηση της συνομιλίας του με τον κεντρικό τραπεζίτη και τις γκρίνιες που εισπράττει από τους εν τη Βουλή συντρόφους του, μαθαίνω ότι έχει να αντιμετωπίσει ένα… βουνό από μηνύσεις και αγωγές που έχουν καταθέσει εναντίον του διάφοροι για συκοφαντική δυσφήμηση. Και κάτι ακόμα…

Μετακομίζει από τα Χανιά;

Πού θα πολιτευθεί ο κ. Πολάκης; Από ποιους θα ζητήσει σταυρό προτίμησης; Πληροφορίες επιμένουν ότι τώρα που η Ντόρα Μπακογιάννη θα θέσει υποψηφιότητα στα Χανιά, είναι πολύ πιθανόν σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις η ΝΔ να κερδίσει τρεις έδρες στα Χανιά. Συνεπώς την τέταρτη έδρα (εάν την κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ) θα τη μοιραστεί ο Πολάκης με τον Γιώργο Σταθάκη. Εάν δεν την κερδίσει τότε και οι δύο μένουν έξω. Ο κ. Σταθάκης πιο γενναίος λέει ότι θα παραμείνει στα Χανιά. Ο κ. Πολάκης όμως; Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μετακινηθεί προς τη Β’ Πειραιά, όπου θα αναζητήσει τον σταυρό εκλογής του.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024