Τρεις κρατούμενοι, 2 αλλοδαποί κι ένας Έλληνας, απέδρασαν από περιπολικό όταν αυτό σταμάτησε στη συμβολή των οδών Φυλής και Ιουλιανού στην Αθήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι τρεις κρατούμενοι ένας Αλγερινός, ένας Αλβανός κι ένας Έλληνας είχαν μεταχθεί στον εισαγγελέα με το περιπολικό που επέστρεφε στο ΑΤ Μοσχάτου.
Κάποια στιγμή που το όχημα σταμάτησε στο φανάρι, άγνωστο με ποιο τρόπο, οι τρεις κατάφεραν να αποδράσουν.
Οι δυο αλλοδαποί συνελήφθησαν μετά από λίγο, ενώ ο Έλληνας διέφυγε και αναζητείται.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας