Υπόθεση Τοπαλούδη: Εμπλοκή ενός ακόμη ατόμου ερευνούν οι Αρχές
Νέα τροπή παίρνει η δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο
Νέα τροπή παίρνει η δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, καθώς φαίνεται ότι ένα ακόνη άτομο φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται να έχει κάποια σχέση με έναν από τους δύο συλληφθέντες.
Ωστόσο σημειώνεται πως ακόμα δεν έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του, ούτε έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, αλλά τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από νέες καταθέσεις, στις ανακριτικές αρχές.
Τώρα πια μένει να διερευνηθεί αν και κατά πόσο ισχύουν οι πληροφορίες για εμπλοκή τέταρτου ατόμου στη δολοφονία.
Ξεσπά ο πατέρας: Οι γονείς των κατηγορουμένων ήξεραν
Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας, με αφορμή την άρση απορρήτου των τηλεφώνων που χρησιμοποίησαν οι κατηγορούμενοι που κατηγορούνται για τη δολοφονία της Ελένης, κάνει λόγο για συγκάλυψη του εγκλήματος από τους γονείς τους.
Όπως όλα δείχνουν, ο κατηγορούμενος, από τις 28 Νοεμβρίου μέχρι και την παραμονή της σύλληψής του πραγματοποίησε 47 κλήσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μιλούσε με τη μητέρα του τουλάχιστον δύο φόρες την ημέρα. Την ημέρα της σύλληψής του έδωσε το τηλέφωνο στον πατέρα του και έγιναν 42 κλήσεις.
«Η πρώτη τους κίνηση ήταν αυτό, να μιλήσουν με τους δικούς τους και με κάποιο δικηγόρο. Από εκείνη την ημέρα ακόμα και από τα ξημερώματα. Είχαν λογική, το μυαλό τους δούλευε πάρα πολύ καλά. Έκαναν ότι είναι δυνατόν για να εξαφανίσουν οποιοδήποτε στοιχείο», είπε ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας.
- Γουατεμάλα: Σε «κατάσταση πολιορκίας» κηρύχθηκε η χώρα μετά τις δολοφονίες αστυνομικών από συμμορίες
- Πορτογαλία: Ο ακροδεξιός υποψήφιος περνάει στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών
- Γουατεμάλα: 7 αστυνομικοί δολοφονούνται από συμμορίες μετά τις εξεγέρσεις σε φυλακές
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)





















![Καρέ-καρέ η διάσωση των οκτώ ορειβατών στον Ταΰγετο – Γλίστρησαν και κατρακύλησαν 200 μέτρα σε πλαγιά [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tai_ggt-315x220.jpg)


![Το τραγούδι του Σωκράτη Φάμελλου στην κοπή πίτας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/famellos-315x220.jpg)
















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442