Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού τον ημιτελικό με τον Νηρέα Χαλανδρίου στο Final 4 του Κυπέλλου που φιλοξενείται στη Χίο.
Οι Ερυθρόλευκες χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα απολύτως πρόβλημα επικράτησαν με 20-3 και προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου, όπου το μεσημέρι του Σαββάτου (16/2, 14:00) θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού ΝΟ Βουλιαγμένης – ΑΝΟ Γλυφάδας (15/2, 20:00).
Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και προκρίθηκε δια περιπάτου στον μεγάλο τελικό. Οι νταμπλούχες Ελλάδας μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έδειξαν από την αρχή τις… άγριες διαθέσεις τους. Οι Ερυθρόλευκες έκλεισαν το πρώτο οκτάλεπτο μπροστά στο σκορ με 7-0, ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 15-0!
Ο Ολυμπιακός έπαιξε εξαιρετική άμυνα στο πρώτο μέρος και δεν δέχθηκε ούτε ένα γκολ από τον Νηρέα Χαλανδρίου. Το δεύτερο μέρος ήταν πλέον διαδικαστικού χαρακτήρα. Οι πρωταθλήτριες έκαναν συντήρηση δυνάμεων και έφτασαν εύκολα στο 20-3, με το τελικό σκορ να αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, αλλά και τη διαφορά δυναμικότητας.
Πρώτη σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν η Ασημάκη 5 γκολ, ενώ από κοντά ακολούθησαν οι Μυριοκεφαλιτάκη και Αβραμίδου με 4 και 3 γκολ αντίστοιχα. Για τον Νηρέα Χαλανδρίου από ένα γκολ σκόραραν οι Κουτέλη, Δούλη και Μαυρωτά.
Η Νάπολι πήρε το ντέρμπι, νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A. Δύο γκολ ο Χόιλουντ για τους νικητές, ο Γιλντίζ αυτό της «Μεγάλης Κυρίας».
Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία μετά την είδηση ότι διεθνής ποδοσφαιριστής -που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομά του- έχει συλληφθεί για επίθεση και συμπλοκή.