Δίπλα στην ΑΕΚ στο Διηπειρωτικό Κύπελλο και ο Ζούλιο Σέζαρ
Η μπασκετική ΑΕΚ βρίσκεται στο Ρίο για τις αναμετρήσεις του Διηπειρωτικού Κυπέλλου και τις προσπάθειές της θα παρακολουθήσει από κοντά και... ένας παλιός γνώριμος
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε (22:00, ΕΡΤ Sports) τη Σαν Λορέντζο στο Ρίο για τα ημιτελικά του Διηπειρωτικού Κυπέλλου και τις προσπάθειές της θα στηρίξει από κοντά και ο Ζούλιο Σέζαρ.
Ο βραζιλιάνος υπήρξε ποδοσφαιριστής της «Ένωσης» την τριετία 2005 – 2008, ενώ οι φίλοι των «κιτρινόμαυρων» έχουν να τον θυμούνται για το γκολ του ενάντια στη Μίλαν στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League, το 2006.
Ο Σέζαρ είχε πετύχει το μοναδικό τέρμα τη αναμέτρησης, σκοράροντας με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με το τελικό 1-0 να σημαίνει ιστορική νίκη για την «Ένωση».
Ο 38χρονος φαίνεται πως δεν ξέχασε την πρώην ομάδα του και με τον ερχομό του μπασκετικού τμήματος στη Βραζιλία βρήκε εκ νέου την ευκαιρία να την υποστηρίξει.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κιλιάν Εμπαπέ κάνει μαθήματα οδήγησης για να αποκτήσει δίπλωμα, κίνηση που εκλαμβάνεται ως ένα ακόμη σημάδι προσαρμογής
Η γερμανική ομάδα ακυρώνει το ταξίδι της στις ΗΠΑ εν μέσω ανησυχιών για τις ενέργειες της ICE στη Μινεσότα και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει.