Ρωσία: Μεγάλο το κόστος της ΠΓΔΜ από την ένταξή της στο ΝΑΤΟ
Τα οφέλη για την ΠΓΔΜ από την ένταξή της στο ΝΑΤΟ είναι δύσκολο να καθοριστούν υποστήριξε σήμερα η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα
Τα οφέλη για την ΠΓΔΜ από την ένταξή της στο ΝΑΤΟ είναι δύσκολο να καθοριστούν, αλλά τα κόστη αυτής θα είναι σημαντικά, υποστήριξε σήμερα η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.
«Ποιά είναι τα οφέλη από την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ; Δύσκολο να πει κανείς. Εντούτοις, θα χρειαστεί σίγουρα να πληρώσουν για αυτή την προστασία. Ξέρουμε το κόστος που ανακοίνωσε η Ουάσιγκτον. Θα πληρώσουν αυξάνοντας τις αμυντικές δαπάνες, θα πληρώσουν για να λάβουν μέρος σε στρατιωτικά γυμνάσια και επιχειρήσεις που απέχουν πολύ από όσα χρειάζονται οι Μακεδόνες», τόνισε η Ζαχάροβα στην τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας