Οι φίλοι της Μίλαν δεν ξέχασαν τον Κάρλο Αντσελότι που επέστρεψε ως αντίπαλος στο Σαν Σίρο. Ο πολύπειρος κόουτς υπηρέτησε οκτώ χρόνια τους Μιλανέζους και εκείνοι τον θεωρούν κομμάτι της Ιστορίας τους.
Όταν ο εκφωνητής του γηπέδου ανήγγειλε το όνομα του τεχνικού της Νάπολι πλέον οι οπαδοί στις εξέδρες τον χειροκρότησαν και του αφιέρωσαν ένα πανό!
«Χρόνια που δεν διαγράφονται και σημάδεψαν μία εποχή, ο Καρλέτο για πάντα θρύλος της Μίλαν»( Anni indelebili che hanno marchiato un’era, Carletto per sempre leggenda rossonera) έγραφε συγκεκριμένα!
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.