Κουκουλοφόρος με την απειλή όπλου, αργά το βράδυ της Τρίτης, έκλεισε στην αποθήκη τις υπαλλήλους ζαχαροπλαστείου στην Πάτρα, επί της Ελευθερίου Βενιζέλου, άρπαξε τα χρήματα από το ταμείο και εξαφανίστηκε.
Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα thebest.gr, διερευνάται εάν το πιστόλι ήταν αληθινό.
Πάντως, ο ληστής άνοιξε μόνος του το ταμείο και άρπαξε τις εισπράξεις της ημέρας που δεν φαίνεται να ξεπερνούσαν τα 100 ευρώ.
Στη συνέχεια εξαφανίστηκε ενώ οι υπάλληλοι βγήκαν από την πίσω πόρτα του καταστήματος.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας