Ο Αχμέντ Χασάν έχει σταθεί άτυχος τη φετινή σεζόν, αφού έχει τραυματιστεί αρκετές φορές και έχει αναγκαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικών χωρών για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ο Χασάν ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram αναφορικά με την επιστροφή του στις προπονήσεις, εκφράζοντας έτσι τη χαρά του.
Ο 25χρονος αναμένεται να είναι απόλυτα έτοιμος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, προσφέροντας μία ακόμη λύση στον Πέδρο Μαρτίνς για το πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα που έχουν μπροστά τους οι ερυθρόλευκοι σε όλες τις διοργανώσεις.


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)



















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442