Η αγωνιστική παρουσία του Παναθηναϊκού όχι μόνο δεν βελτιώνεται, αλλά πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο με τον Τσάβι Πασκουάλ να «χρεώνεται» σε πολύ μεγάλο βαθμό την εικόνα.
Ο Καταλανός πλέον όχι μόνο είναι στο «στόχαστρο», αλλά φαίνεται πως αδυνατεί να αλλάξει τα πράγματα, να παρέμβει δραστικά στην ομάδα και να διαχειριστεί τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.