Κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού: Ελεύθεροι εννέα κατηγορούμενοι
Πρόκειται για κατηγορούμενους που φέρονται να είναι χαμηλά στην ιεραρχία των δύο εγκληματικών οργανώσεων
Ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους εννέα κατηγορούμενοι στην υπόθεση του κυκλώματος λαθρεμπορίας χρυσού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για κατηγορούμενους που φέρεται να είναι χαμηλά στην ιεραρχία των δύο εγκληματικών οργανώσεων που ερευνώνται από τη Δικαιοσύνη.
Στην πλειοψηφία τους πρόκειται για υπαλλήλους ενεχυροδανειστηρίων, επιχειρηματίες χρυσού, ενώ ανάμεσα στους εννέα είναι και δύο ιδιοκτήτες ενεχυροδανειστηρίων.
- Σοκαριστικό τροχαίο στην Αρτέμιδα: Αυτοκίνητο εκσφενδόνισε μοτοσικλετιστή και τον παράτησε αβοήθητο στο δρόμο
- Τρένο συγκρούστηκε με αγριογούρουνο λίγο πριν την Ανάσταση – Ταλαιπωρία για του επιβάτες του «Λάρισα – Θεσσαλονίκη»
- Οικογενειακό Πάσχα για Ελένη Ράντου, Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Νικολέττα
- Χαμός στο Άνφιλντ για τις αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων
- Βλάχος: «Όλα τα παιδιά έβγαλαν ενέργεια και ποιότητα»
- Ο Τραμπ «κλείνει» τα Στενά του Ορμούζ – Κατηγορεί το Ιράν για «παγκόσμιο εκβιασμό»
- Μπλόκο στο Πάσχα με μολότοφ έβαλε η ΕΛ.ΑΣ. – Έγιναν 14 συλλήψεις πριν την Ανάσταση στην Αττική
- Μαγνησία: Ιερέας δεν έλεγε το «Χριστός ανέστη» αν δεν σταματούσαν τα πυροτεχνήματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442