Αποφασισμένος να «δέσει» τον Γουόκερ είναι ο Μάικλ Τζόρνταν
Ο ηγέτης των Χόρνετς, Κέμπα Γουόκερ, βλέπει το συμβόλαιό του να λήγει το προσεχές καλοκαίρι, αλλά ο Μάικλ Τζόρνταν είναι αποφασισμένος να τον κρατήσει στην Σάρλοτ παρά το έντονο ενδιαφέρον από τρεις επίδοξους μνηστήρες.
Ο Κέμπα Γουόκερ στα 28 του θεωρείται ένα από τα καλύτερα γκαρντ του ΝΒΑ στα 8 χρόνια παρουσίας του στη Λίγκα για λογαριασμό των Χόρνετς. Παρουσιάζεται κάθε χρόνο και καλύτερος, αλλά φέτος στα πρώτα 16 ματς παίζει σαν να κατέβηκε από… άλλο πλανήτη και δείχνει έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.