Τετάρτη 18 Μαρτίου 2026
weather-icon 21o
ps. post
scriptum

Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!

Συνάντηση με τον Γιούνκερ ζητά ο Σαλβίνι για τον προϋπολογισμό

Συνάντηση με τον Γιούνκερ ζητά ο Σαλβίνι για τον προϋπολογισμό

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε επιθυμεί να συναντήσει τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ για να συζητήσουν σχετικά με τον ιταλικό προϋπολογισμό και το ενδεχόμενο επιβολής κυρώσεων από την Κομισιόν, γράφει σήμερα ο ιταλικός Τύπος

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε επιθυμεί να συναντήσει τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ για να συζητήσουν σχετικά με τον ιταλικό προϋπολογισμό και το ενδεχόμενο επιβολής κυρώσεων από την Κομισιόν, γράφει σήμερα ο ιταλικός Τύπος.

«Θα μεταβώ στις Βρυξέλλες, όχι για να συζητήσω τι είδους κυρώσεις θα επιβληθούν, αλλά με αίτημα να μην επιβληθούν κυρώσεις», δήλωσε ο Κόντε από το Αμπού Ντάμπι, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι τα βασικά σημεία του ιταλικού προϋπολογισμού για το 2019 δεν θα αλλάξουν, αλλά τόνισε ότι προσβλέπει σε ειλικρινή και εποικοδομητικό διάλογο.

Σύμφωνα με πηγές στην ιταλική κυβέρνηση, η συνάντηση αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί μεθαύριο στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2026
Απόρρητο