Στην «ειδική διαδρομή» των διαδοχικών ντέρμπι, ο Ολυμπιακός συνολικά έπαιξε καλύτερα από όλους. Πήρε όμως όσους βαθμούς η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός και ας είχε μόνος του όσες τελικές έκαναν και οι δύο αντίπαλοι του. Γιατί όσο και αν μοιάζει παράξενο, συμβαίνει καμιά φορά και αυτό στο ποδόσφαιρο
Το έθεσε ο Γούντι Άλεν –σχεδόν- με τρόπο φιλοσοφικό, σε μια από τις ταινίες του που όσο τα χρόνια περνούν τόσο και κερδίζει την εκτίμηση εκείνων που έχουν τη συνήθεια να γυρίζουν πίσω αναζητώντας μια πιο εύστοχη δεύτερη ματιά. Ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισε το περίφημο παιχνίδι της «τύχης» που κανείς τεχνοκράτης δεν αποδέχεται, αλλά που κάθε θνητός υποχρεούται να αντιληφθεί όταν τα πράγματα γύρω του ζορίζουν με τρόπο ανεξήγητο.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σε συνέντευξή του στη Σερβία ο Μάρκο Νίκολιτς μιλά για τα όσα βιώνει στην ΑΕΚ, για τους στόχους του με την ομάδα, τις μεταγραφές που θα γίνουν ενώ αποθεώνει τον Λούκα Γιόβιτς.