Πτώση 0,71% στο Χρηματιστήριο
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 13:10, διαμορφώνεται στις 638,85 μονάδες
Πτωτικά κινείται η χρηματιστηριακή αγορά, υποχωρώντας κάτω από τα επίπεδα των 640 μονάδων.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 13:10, διαμορφώνεται στις 638,85 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,71%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 34,55 εκατ. ευρώ.
Η αύξηση του τζίρου σήμερα συνδέεται με τη δημόσια πρόταση της CVC, για το 100% των μετοχών του Υγεία, στην τιμή των 0,95 ευρώ. Την Παρασκευή είχε αποκτήσει το 70,38% των μετοχών του Υγεία από την MIG. Η μετοχή του Υγεία ενισχύεται κατά 2,04% στα 0,95 ευρώ, όσο και το τίμημα, ενώ έχουν διακινηθεί ήδη 28,6 εκατ. μετοχές, αξίας 27,251 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,89%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται οριακά σε ποσοστό 0,04%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Grivalia Properties (+1,21%) και της EXAE (+1,03%), ενώ τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Πειραιώς (-4,54%), του ΟΤΕ (-2,30%) και της Eurobank (-2,19%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες της Υγείας (+2,69%) και της Ακίνητης περιουσίας (+0,81%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Τηλεπικοινωνιών (-2,30%) και των Τραπεζών (-1,81%).
Το μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσιάζουν: Υγεία και Eurobank με 28.683.056 και 523.719 μετοχές, αντιστοίχως.
Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημειώνουν: Υγεία με 27,251 εκατ. ευρώ και η Motor Oil με 802.557 ευρώ.
Ανοδικά κινούνται 28 μετοχές, 46 πτωτικά και 20 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Τζιρακιάν +27,83% και ΑΕΓΕΚ +16,67%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Ίλυδα -23,73% και Γ.Ε. Δημητρίου -17,86%.
- Πυροβολισμοί κοντά στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας – Εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος
- LIVE: Λίβερπουλ – Μπέρνλι
- Η Κύπρος αποχαιρέτησε τον Γιώργο Βασιλείου – Τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, Γεραπετρίτη και Ακιντζί
- Σε εκτελέσεις διαδηλωτών καλεί Ανώτερος κληρικός στο Ιράν – «Είναι υπηρέτες των ΗΠΑ»
- ΟΗΕ: Ο Γκουτέρες προειδοποιεί για τις ισχυρές δυνάμεις που υποσκάπτουν τη διεθνή συνεργασία
- Ο Τραμπ προσκάλεσε τον Ερντογάν στο Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 2-0: Πήρε το ντέρμπι στο ντεμπούτο του Κάρικ
- Φάμελλος: Η Αριστερά είναι το «εμείς» της κοινωνίας – Ο Μητσοτάκης εξασφαλίζει μόνο τα υπερκέρδη των γαλάζιων ακρίδων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442