Πέντε ομάδες της Super League κατάφεραν να πετύχουν δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας (ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης και Πανιώνιος). Εκκρεμούν οι αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη και του Παναθηναϊκού με τον ΟΦ Ιεράπετρας.
Αναλυτικά το αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου και οι βαθμολογίες (θυμίζουμε ότι προκρίνονται στους «16» οι δύο πρώτοι από κάθε γκρουπ):
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Πλζεν, με τις δύο ελληνικές ομάδες να στοχεύουν μόνο στη νίκη, στα ματς της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.
Την επιστροφή του στις νίκες και την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας θα ψάξει το βράδυ της Πέμπτης (11/12, 21:30) ο Παναθηναϊκός στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο.
Το πρόβλημα της διαιτησίας δεν είναι τα βίντεο του Λανουά αλλά τα λάθη που γίνονται υπέρ συγκεκριμένων ομάδων, λάθη που έχουν αλλοιώσει και τη βαθμολογία