Επίθεση με μολότοφ σε αλβανικό τουριστικό γραφείο στην Αθήνα [Εικόνες]
Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίθεση έγινε με βόμβες μολότοφ στην πρόσοψη της επιχείρησης
Επίθεση σε ταξιδιωτικό γραφείο, αλβανικών συμφερόντων, που στεγάζεται στην οδό Δεληγιάννη, στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποίησαν άγνωστοι στις 12:10 τα ξημερώματα της Τρίτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίθεση έγινε με βόμβες μολότοφ στην πρόσοψη της επιχείρησης.
Προς στιγμήν, δεν έχει διευκρινιστεί αν η επίθεση σχετίζεται με την υπόθεση του ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα ή αν πρόκειται για ανεξάρτητο περιστατικό, όπως αυτό με τη συμπλοκή Ελλήνων και Αλβανών, στο Γέρακα, λόγω οικονομικών διαφορών.
Στην ΕΛ.ΑΣ. πάντως έχει σημάνει συναγερμός μετά τον θάνατο του Κ. Κατσίφα από την αλβανική αστυνομία, γι’ αυτό υπό τον φόβο επεισοδίων προχωρά σε αύξηση των μέτρων ασφαλείας σε πιθανούς αλβανικούς στόχους.
Ειδικότερα, η ΕΛ.ΑΣ λαμβάνει αυξημένα μέτρα ασφαλείας σε πρεσβείες, προξενεία, επιχειρήσεις αλβανικών συμφερόντων και σε χώρους συνάθροισης αλβανών υπηκόων.

- Καμπότζη και Ταϊλάνδη συνεχίζουν τις εχθροπραξίες παρότι ο Τραμπ ανακοινώνει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)


























































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442