Απέλπιδα προσπάθεια από τον Γκατούζο να αφυπνίσει τους παίκτες του – Παίζει το… κεφάλι του στο ματς με την Σαμπντόρια - Μπηχτές για τον Ιγκουαΐν: «Να χειροκροτεί τους συμπαίκτες του και να νευριάζει λιγότερο».
Οι δύο σερί ήττες της Μίλαν από Ιντερ (1-0) και Μπέτις (2-1) για τη Serie A και το Europa League αντίστοιχα έχουν φέρει τον Τζενάρο Γκατούζο σε πολύ δύσκολη θέση, με τον Ιταλό προπονητή να βρίσκεται σε κατάσταση πανικού! Το αυριανό (28/10) παιχνίδι με την Σαμπντόρια, για την 10η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος έχει αποκτήσει τον χαρακτήρα τελικού και αν οι Ροσονέρι δεν καταφέρουν να κερδίσουν τότε ο Τζενάρο Γκατούζο ενδέχεται να αποτελέσει παρελθόν.
Ο Ιταλός τεχνικός της αντιπάλου του Ολυμπιακού νιώθει αφόρητη πίεση και αυτό φάνηκε από τη συμπεριφορά του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του παιχνιδιού με την Σαμπντόρια. Ο Γκατούζο ξέφυγε για ακόμα μία φορά, με τον 40χρονο τεχνικό να μιλάει για νεκρούς και λιοντάρια!
«Είναι λογικό να παίζω τη θέση μου στον πάγκο της Μίλαν κόντρα στην Σαμπντόρια», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Προερχόμαστε από δύο χτυπήματα (σ.σ. ήττες με Ίντερ και Μπέτις) αλλά δεν είμαστε νεκροί. Θέλω στο ματς με την Σαμπντόρια να δω 23 λιοντάρια, ακόμα και χωρίς τακτική. Αυτό που θέλω είναι να δω από τους παίκτες μου πως έχουν τη θέληση για τη νίκη. Έχουμε δοκιμάσει και σύστημα με δύο επιθετικούς, θα δούμε αν θα παίξουμε έτσι. Ο Ιγκουαΐν το τελευταίο διάστημα δεν έχει μαγέψει, του έρχονται λίγες πάσες αλλά θα πρέπει να χειροκροτεί τους συμπαίκτες του και να νευριάζει λιγότερο…».
Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου:
The best bits from Rino Gattuso's press conference in 1 minute Il meglio della conferenza pre-partita del Mister in 1 minuto#MilanSampdoriapic.twitter.com/LvO0guSz2Y
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τη 19η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Εργκίν Αταμάν και Γιώργος Μπαρτζώκας ανακοίνωσαν τις δωδεκάδα για το αποψινό (2/1, 21:15) ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Euroleague.
Όλα όσα είπαν ο προπονητής του Ολυμπιακού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο τερματοφύλακας Κωνσταντής Τζολάκης στη συνέντευξη Τύπου του τελικού του Betsson Super Cup, κόντρα στον ΟΦΗ.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Χρήστος Κόντης, μίλησε για τον τελικό του Betsson Super Cup απέναντι στον Ολυμπιακό και στάθηκε στο μεγάλο κίνητρο που έχει η ομάδα του παίζοντας απέναντι στους νταμπλούχους.