Με δεδομένο ότι ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις του στις 24 Ιουλίου από τον β’ προκριματικό του Champions League ο ΠΑΟΚ έχει δώσει τα περισσότερα παιχνίδια από κάθε άλλη ελληνική ομάδα μέχρι σήμερα. Το κοντέρ έχει γράψει 15 επίσημα παιχνίδια και το δύσκολο και επιβαρυμένο πρόγραμμα προβλέπει άλλα τόσα έως τα Χριστούγεννα.
Μέσα στις επόμενες 9,5 εβδομάδες (με μια ακόμη διακοπή τον Νοέμβριο) ο Δικέφαλος θα δώσει 9 αγώνες πρωταθλήματος, 4 στο Europa League και 2 στο Κύπελλο.
Μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ έχει να επιδείξει 10 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες σε τέσσερις διοργανώσεις: προκριματικά Champions League (6), ομίλους Europa League (2), Πρωτάθλημα (6) και Κύπελλο (1).
Έως την επόμενη διακοπή του Νοεμβρίου ο Δικέφαλος θα δώσει 7 ματς σε 3 εβδομάδες (21/10 με 11/11) αρχίζοντας από το παιχνίδι στο Χαριλάου απέναντι στον Άρη και συνεχίζοντας με Βίντι (εντός), Παναθηναϊκό (εντός), Εργοτέλη (εκτός), Ατρόμητο (εκτός), Βίντι (εκτός) και Παναιτωλικό (εντός).
Και μετά υπάρχουν άλλα 8 παιχνίδια σε τέσσερις εβδομάδες μέχρι τα Χριστούγεννα (25/11 με 23/12), καθώς ο ΠΑΟΚ θα παίξει με Ξάνθη (εντός), Τσέλσι (εκτός), Λαμία (εκτός), Αήττητο Σπάτων (εκτός), Λάρισα (εντός), ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (εντός), Λεβαδειακό (εκτός) και Γιάννινα (εντός).
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Ο κλοιός απομόνωσης γύρω από τον Λανουά και τα αφηγήματα με επίκεντρο τον ίδιο και την ΚΕΔ που μόνο ζημιά κάνουν τόσο στον Γάλλο όσο και στην εικόνα της διαιτησίας.
Η πορτογαλική ομάδα δεν έχει γνωρίσει ήττα σε 25 παιχνίδια της λίγκας αλλά βρίσκεται στην Τρίτη θέση της βαθμολογίας και οι πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου είναι ελάχιστες